Ruoanlaittokurssi Cuscossa
Tämä kokkauskurssi Cuscossa on loistava tapa tutustua Perun rikkaaseen ruokakulttuuriin. Kurssin aikana tutuksi tulevat erilaiset maut ja paikalliset raaka-aineet, kuten kvinoa, keltainen paprika ja taimen, jotka ovat tunnusomaisia suurelle osalle perulaisia perinneruokalajeja.
Aluksi kierrellään puolisen tuntia San Pedron markkinoilla valikoimassa tarvittavia raaka-aineita. Kun kaikki ainesosat on löydetty, siirrytään keittiöön, joka sijaitsee 11. kerroksessa ja tarjoaa henkeäsalpaavan näköalan koko kaupungin yli!
Yhdessä kokeneen keittiömestarin kanssa opit valmistamaan herkullisia perulaisia fuusioruokia, jotka koostuvat alku- ja pääruoasta. Lisäksi saat tilaisuuden kokeilla kuuluisan perulaisen juoman Pisco Sourin valmistamista.
Kokkailun jälkeen on tietenkin aika maistella eksoottisia herkkuja, jotka nautitaan upeita näköaloja ihastellen.
Saatat oppia myös muutaman näppärän kikan, joita voit hyödyntää kotikeittiössäkin!
Kesto: n. 2–3 tuntia
Retkeen sisältyy: Kuljetukset hotellista/hotelliin Cuscossa, englantia puhuva kokki ja ateria, jonka olet itse valmistanut.
Kurssin voi aloittaa joko klo 11 aamupäivällä tai klo 16 iltapäivällä.
Huomaa: Kerrothan varatessasi, jos haluat kasvisvaihtoehdon.
per henki alkaen: 85 € |