Ruuanlaittokurssi paikallisten kanssa Uruguaissa
Tutustu Uruguain paikallisyhteisöön ja opi lisää brasilialaisesta keittiöstä tällä kurssilla. Opit valmistamaan perinteisiä ruokia yhdessä “Kokit & Kondiittorit” -yhdistyksen paikallisten naisten kanssa, jotka haluavat jakaa kanssasi kulinaarista tietämystään ja intohimoaan ruuanlaittoon.
Kurssi alkaa noin 30 minuutin ajomatkalla Salvadorin keskustasta Uruguain esikaupunkiin. Saapuessasi sinut vastaanotetaan, ja saat lyhyen esittelyn yhdistyksestä sekä mielenkiintoisista projekteista, joita he ovat kehittäneet.
Seuraavaksi retki suuntautuu paikalliselle torille, jossa ostetaan päivän ruokakurssin ainekset. Opit valmistamaan ‘moqueca’-nimistä paikallista kala- ja äyriäispataa sekä tyypillistä jälkiruokaa.
Valmistatte aterian yhdessä, mikä tarjoaa upean mahdollisuuden syventyä paikalliseen kulttuuriin uudella ja innostavalla tavalla. Kun ateria on valmis, voit nauttia herkullisesta ateriasta yhdessä paikallisten naisten ja oppaasi kanssa.
Odota innolla gastronomista ja kulttuurista kokemusta Salvadorissa.
Kesto: 5 tuntia
Matka sisältää: lounaan, englanninkielisen oppaan ja kuljetuksen
Tämä kurssi järjestetään maanantaista perjantaihin (paitsi karnevaalin aikana)
per henki alkaen: 204 € |